BOVAG garantie

Als partner van Bosch Car Service en lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk, kan je betrouwbare service verwachten. Naast het feit dat BOVAG een kwaliteitskeurmerk is, is het ook een brancheorganisatie van ruim 9000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit.

diagnose cortenraad autos 2

BOVAG (reparatie) garantie

De BOVAG garantie geldt voor zowel de aankoop van een tweedehands auto als op reparaties.

Bij aankoop van een tweedehands auto bij een Bosch Car Service heb je recht op minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Dat houdt in dat je tot 6 maanden na de aankoop van je occasion gratis verborgen gebreken kunt laten herstellen.

BOVAG reparatie garantie: Als je je auto laat repareren bij ons heb je recht op 3 maanden BOVAG-reparatiegarantie. Dus als er onverwacht iets mis gaat tijdens de reparatie kan je gerust bij ons terugkomen. Dan repareren we het defect gratis.

Omdat Bosch Car Service Cortenraad Auto´s lid is van BOVAG heeft dat de volgende voordelen voor jou:

  • BOVAG garantie
  • BOVAG-reparatiegarantie
  • Passend vervangend vervoer
  • Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties
  • Onafhankelijke geschillencommissie

Heb je een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Als je je auto bij ons laat repareren behoudt je gewoon de fabrieksgarantie. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen zodat alles volgens de garantie voorwaarden wordt afgehandeld en de fabrieksgarantie in takt blijft

daniel

Stel je vraag!

Andere vragen rondom BOVAG garantie?

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Bel, app of mail en we helpen je direct.