Pechhulp

Autopech is vervelend en gebeurd gelukkig zelden als je auto bij ons in onderhoud is. Of je nu op vakantie bent in Frankrijk of pech krijgt als je onderweg bent naar je werk; met de Pechhulp van Bosch Car Service ben je dag en nacht verzekerd van snelle en betrouwbare hulp, in heel Europa. 

Service bill
Nog géén 5 euro per maand
Dekking in heel Europa
50.000 mensen gingen je voor
pechhulp

24/7 bereikbaar in heel Europa

Met Pechhulp van Bosch Car Service staat onze Alarmcentrale 24 uur per dag 7 dagen voor je klaar. Met meer dan 1600 pechhulp monteurs in Nederland en vele aangesloten partners in het buitenland is de beste pechhulp altijd in de buurt. Als je je vandaag aanmeld voor de Pechhulp service, kun je morgen al onbezorgd op reis. Net als 50.000 andere Nederlandse automobilisten. 

Pechhulp in heel Europa

Vaak lukt het de pechhulp monteur om het probleem ter plaats op te lossen. Lukt het niet, dan zoeken we naar een andere oplossing.  In overleg met de monteur bepaal je naar welke garage in de buurt de auto gebracht kan worden. Als de auto niet direct gemaakt kan worden, mag dat ook uw eigen garage zijn. In de tussentijd regelen wij een vervang auto, waarin je zonder extra kosten tot twee dagen mag rijden. Zo heb je alle tijd om de auto te laten repareren - en kan je gewoon verder met de alledaagse activiteiten.

cortenraad margraten werkplaats

Met deze pechhulp ontvang je:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaarheid
  • Pechhulp in heel Europa, ook in je eigen woonplaats
  • Vervangend vervoer in heel Europa
  • Een vergoeding van de verblijfkosten (indien nodig)
  • Terugbrengen van je auto, inzittenden, gezelschapsdieren en bagage  in heel Europa (als reparatie niet mogelijk is)
  • Géén kilometerbeperking
  • Verzending van vervangende onderdelen
  • Ook als iemand anders achter het stuur zit in jouw auto, is de Pechhulp geldig. De Pechhulp is namelijk kentekengebonden

* Van niet-klanten kennen we de achtergrond en status van de auto niet, vandaar een hogere prijs voor de pechhulp. 

Meld je direct aan voor de Pechhulp

NAW gegevens
daniel

Stel je vraag!

Nog vragen?

Ga zorgeloos op weg met Pechhulp van Cortenraad Auto’s. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor onze Pechhulp service dan kunt u morgen al zonder zorgen op reis.