Camper onderhoud

Op vakantie met de Camper. Vrijheid. Vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Heerlijk om op deze manier vakantie te vieren. Als je op vakantie gaat wil je rust en ontspanning.. dus het laatste waar je je zorgen over wil maken is je camper. 
Daarom is het belangrijk dat je camper in topconditie blijft door deze elk jaar een  (kleine) onderhoudsbeurt te laten ondergaan.

Onnodige (dure) reparaties voorkomen
customer-support Created with Sketch.
Minder kans op pech langs de weg
Camper gaat langer mee
camper

Je camper is in goede handen

Veel campers hebben een onderstel dat een basis heeft van een bedrijfswagen, dus eigenlijk zijn het uitgebouwde bedrijfsauto’s. Zo heeft een Hymer de basis van een Fiat Ducato en een Dethleff de basis van een Ford Transit. 
Waar veel camper- en caravan specialisten met name gericht zijn op caravans zijn wij een universeel auto bedrijf waar we de specifieke kennis hebben van campers in zowel interieur en exterieur.

  • Hebben we 2 monteurs die gespecialiseerd zijn in campers.
  • Zijn we Bovag partner. Dus 6 maanden Bovag garantie op elke reparatie.
  • Controleren we alles; zowel binnen- als buiten controle. Dus van de banden, remmen, motor controle tot aan het controleren van de gasleidingen en koelkast. Alles dat is voorgeschreven en verplicht is in binnen- en buitenland.
Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos met je camper die lange reis kan beginnen en veilig aankomt op je vakantiebestemming.
daniel

Stel je vraag!

Stel je vraag of maak een afspraak

Benieuwd hoe we werken en wat je bij ons kan verwachten als je je camper brengt voor een reparatie of onderhoudsbeurt? Lees hier hoe we werken.

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen?