Auto diagnose

Tegenwoordig zit je auto vol elektronica die door middel van sensoren de motor en andere mechanica aansturen. Soms brandt er een storingslampje of is er een storing die niet direct te verklaren valt. Voordat we iets gaan repareren beginnen we met het stellen van een diagnose met behulp van speciale apparatuur. 

uitlezen cortenraad autos 2

Waarom auto diagnose

Elke moderne auto heeft een computer die de motor en andere onderdelen aanstuurt en worden door de fabrikant voorgeprogrammeerd. Net als een gewone computer die wel eens vastloopt is dat bij een auto computer ook het geval. Verschillende klimaten, je rijstijl, kwaliteit van brandstof kunnen invloed hebben op de verschillende sensoren en een afwijking geven aan de computer en een storing geven.

Gecertificeerde GMTO auto diagnose specialisten

Niet elke monteur is een auto diagnose technicus. Bij Cortenraad Auto’s zijn verschillende diagnose technici werkzaam die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van controles of reparaties van alle elektronica in elk type en model auto. 

daniel

Stel je vraag!

Brand het motormanagement lampje?

Kom langs en laat je auto uitlezen door onze gecertificeerde auto diagnose technici. We lezen je auto uit, optimaliseren de software en zorgen ervoor dat alle parameters en sensoren op elkaar zijn afgestemd. Ook bij nieuwe onderdelen.