APK bij Cortenraad Auto's in Margraten

APK: of je nu veel of weinig rijdt, vanaf een bepaalde leeftijd krijgt je auto elk jaar een APK. Bij Cortenraad Auto’s in Margraten kost zo’n keuring slechts € 39,95!

Meer dan 1000 APK's per jaar
RDW erkend
Altijd snel terecht, vaak al op de dag zelf
diagnose cortenraad autos 1

APK controle

Verloopt de APK van je auto binnenkort? Vanaf 2 maanden voor de APK vervaldatum kan je je auto laten keuren. De verlenging gaat dan pas in op de APK vervaldatum. We checken bij een APK onder andere of je auto technisch veilig is, zodat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

APK bij Cortenraad Auto's

  • RDW-erkende keuringsinstantie
  • 5 APK keurmeesters
  • Altijd snel terecht, vaak al op de dag zelf
  • Geschikt voor alle automerken
  • Altijd vooraf een prijsopgave bij meerwerk
  • Auto afgekeurd? Dan krijg je van ons een gratis herkeuring (t.w.v. €39,50) binnen 2 weken - ook als je je auto ergens anders laat repareren.
Top bedrijf. Vriendelijk personeel en loopt ver voor op concurrentie wanneer het gaat om service en techniek in de werkplaats. Een aanrader!
B. Cleven
cortenraad autos remmen

Waarom APK?

De APK mag alleen worden uitgevoerd door RDW erkende bedrijven. Bij Cortenraad Auto’s in Margraten zijn 5 APK Keurmeesters in dienst. Zij zijn dus gecertificeerd om je auto te beoordelen op de volgende punten:

  1. Verkeersveiligheid: goed functionerende remmen, wielophanging, carrosserie, schokdempers, staat van de autobanden, verlichting en de stuurinrichting.
  2. Milieu: uitstoot van uitlaatgassen
  3. Registratie: kilometerstand, het voertuigbewijs, identificatienummer en de brandstof.

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik mijn auto laten keuren?

Vanaf 2 maanden voor de APK vervaldatum kan je je auto laten keuren. De verlenging gaat dan pas in op de APK vervaldatum. Dus als de APK vervaldatum staat op 1 oktober, dan kan je je auto al op 1 augustus laten keuren - en dan gaat de APK pas in op 1 oktober. 

Wat is de APK vervaldatum van je auto?

Als je auto al eens gekeurd is krijg je 6 weken voor de APK vervaldatum een brief van de RDW met daarin een oproep. Is je auto bij ons in onderhoud (geweest) dan krijg je ook van ons een email of brief waarin staat dat het tijd is om een afspraak te maken.

Wat kost een APK-keuring?

Bij Cortenraad Auto's kost een APK beurt €39,95

Wat als ik de APK laat verlopen?

Als je je APK laat verlopen riskeer je een boete en ben je niet meer verzekerd. Zorg er dus voor dat je auto op tijd is goedgekeurd.

Wat als mijn auto niet door de APK-keuring komt?

Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je altijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag.

Laat je de auto door ons repareren en opnieuw herkeuren? Dan is de herkeuring (t.w.v. €39,50) gratis.