Pechhulp van Bosch Car Service, snelle hulp altijd in de buurt.

Op vakantie, onderweg naar je werk of thuis voor de deur? Met de Pechhulp van Bosch Car Service ben je dag en nacht verzekerd van snelle en betrouwbare hulp. 

customer-support Created with Sketch.
Standaard 30 dagen vervangend vervoer
Standaard woonplaats dekking
Altijd in de buurt. 418 Garages in Nederland
Pechhulp cortenraad autos Nederland

Nederland

Dekking Nederland:

✔ 24 uur per dag verzekerd van pechhulp in heel Nederland
✔ 30 dagen vervangend vervoer in Nederland
✔ Standaard woonplaats dekking
✔ Gratis telefonisch technisch advies en ondersteuning

Pechhulp Europa cortenraad autos

Nederland + Europa

Zelfde dekking als Nederland, inclusief:

✔ 24 uur per dag verzekerd van pechhulp in Nederland + heel Europa
✔ 30 dagen vervangend vervoer in Nederland + heel Europa
✔ Repatriëring indien auto niet hersteld kan worden in buitenland
✔ Hotel service bij pech
✔ Reparatie- en kosten advies indien je auto in het buitenland gerepareerd moet worden

 

Pechhulp cortenraad autos Nederland + Europa + Caravan

Nederland + Europa + Caravan

Zelfde dekking als Nederland + Europa, inclusief: 

✔ Pechhulp aan Caravan of Aanhanger
✔ Gelijkwaardig vervangend vervoer met trekhaak

Pechhulp Cortenraad autos

Geen gele auto's maar een netwerk van garages

Bosch Car Service is het grootste netwerk met ruim 7000 garages door heel Europa heen. Zo is er bij pech altijd een bedrijf in de buurt om je weer op weg te helpen. Bel je de alarmcentrale, (24uur p/d en 7dagen per week) dan kijken zij na waar je staat en schakelen de hulp ter plekke in.

Goed en Goedkoop?

  • Bij Bosch Car Service is onze expertise het goed onderhouden en repareren van auto's. Hierdoor is het aantal pechhulp gevallen laag, minder vaak uitrijden betekent uiteraard een lagere premie.
  • Pechhulp is bij ons service. Hierdoor bieden we dit aan tegen de kostprijs waardoor de premie aanzienlijk scherper is dan de concurrentie.
  • We hebben uitgebreid naar de voorwaarden gekeken en deze zo gunstig mogelijk gemaakt, ook dat is onze service. Geen uitsluitingen of kleine lettertjes maar gewoon een uitgebreide dekking met duidelijke voorwaarden.
pechhulp vergelijking - Bosch car service cortenraad autos

Wat anderen over ons vertellen:

cortenraad margraten werkplaats

De auto is verzekerd, ongeacht wie er in rijdt.

Ben je zelf onderweg, de kinderen of uitgeleend aan de buurman? Ongeacht wie er achter het stuur zit, de pechhulp is altijd geldig, omdat deze kentekengebonden is. Dit geeft een gerust gevoel, wie er ook met de auto op pad is.

Mocht het bij pech niet mogelijk zijn de auto direct te repareren, dan staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar, zodat je je rit weer kunt vervolgen en de auto goed hersteld kan worden.

FAQ

Zijn er extra kosten als ik pech heb?

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij pech zoals voorrijkosten, sleepkosten of arbeidskosten. Indien er ter plekke gerepareerd kan worden zijn de onderdelen en het arbeidsloon om deze onderdelen te monteren wel voor eigen rekening. Natuurlijk altijd met toestemming vooraf.

Word ik ook in mijn woonplaats geholpen?

Natuurlijk, wij willen goede voorwaarden en aangezien ruim 40% van alle pechgevallen in de woonplaats plaatsvindt is een pechhulp zonder woonplaats dekking voor ons geen optie.

Vanaf wanneer heb ik recht op pechhulp?

Als je de pechhulp vandaag nog afsluit dan heb je na vijf werkdagen recht op pechhulp.
Pechhulp Europa moet wel 24 uur voor vertrek uit Nederland afgesloten zijn.
Het pasje voor de aanmelding ontvang je binnen 7 werkdagen per post.

Heb je de pechhulp eerder nodig, bijvoorbeeld ivm vertrek op vakantie? Meld je dan aan en stuur ons een mailtje met de vraag om de pechhulp sneller te verwerken.

In welke landen krijg ik pechhulp?

In de volgende landen mag je rekenen op onze pechhulp; Nederland, Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Corsica, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Joegoslavië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije (Europesche gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Wat als iemand anders met mijn auto onderweg is?

Jouw auto is verzekerd. Het maakt dus niet uit wie er achter het stuur zit, bij pech wordt je altijd geholpen.

Wanneer heb ik recht op vervangend vervoer?

Als jouw auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden dan heb je recht op een vervangende auto. Zo kan je vakantie gewoon doorgaan. 
Voor een vervangende auto heb je in het buitenland wel een creditcard nodig.

Camper ook te verzekeren?

Jazeker, de meeste campers zijn op basis van een bedrijfsauto gebouwd en hierdoor is alle kennis om deze te repareren bij onze monteurs aanwezig.

Bedrijfsauto ook te verzekeren?

Jazeker, alle bedrijfsauto's mogen meedoen met de pechhulp. Echter indien je meerdere bedrijfsauto's hebt die enkel tijdens werktijden rondrijden kan het voordeliger zijn deze niet onder te brengen bij de pechhulp maar te betalen per incident. Meer hierover weten? Stuur ons dan een mailtje: info@cortenraadautos.nl

Taxi of bezorgdienst?
Deze zijn helaas uitgeloten van deelname aan de pechhulp. Sta je met pech dan kunnen we je tijdens werktijden wel helpen maar dient er betaald te worden op incident basis.
Meer weten? info@cortenraadautos.nl

Hoe kan ik de pechhulp omzetten naar een andere auto?

Stuur een mailtje naar info@cortenraadautos.nl met je oude en nieuwe kenteken en de datum waarop je wilt dat de omzetting in gaat. Wij sturen je dan een nieuw pechhulp pasje met de nieuwe gegevens.
Let op; bij een omzetting van kenteken betaal je eenmalig afsluitkosten van €12;75

Wil je je pakket veranderen? Stuur ons dan ook een mailtje met je kenteken en het gewenste pakket en wij passen de dekking voor je aan. (nieuwe dekking gaat in twee werkdagen nadat we je mail ontvangen hebben.

Kan iedereen de pechhulp afsluiten?

Nee, de pechhulp kan enkel afgesloten worden indien je woonachtig bent in Limburg. Door de pechhulp lokaal aan te bieden kunnen we de premie zo laag mogelijk houden. Natuurlijk is de dekking wel in heel Nederland geldig.

Woon je buiten Limburg? In de toekomst zullen we dit product wellicht ook buiten Limburg aanbieden. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Vul dan hier je gegevens in.

Wat is de looptijd van de Pechhulp?

Als je de pechhulp asfluit dan ben je voor 12 maanden verzekerd. Aan het einde van de 12 maanden verlengen wij je pechhulp automatisch met weer één jaar. Wil je dat de pechhulp na het eerste jaar niet automatisch wordt verlengd? Laat ons dat dan een maand voor de vervaldatum weten zodat we de pechhulp tijdig voor je kunnen stopzetten. 

In de volgenden situaties mag de pechhulp omgezet worden naar een andere auto vanaf het moment dat:  

  • Je voertuig is verkocht.  

  • Je voertuig is gestolen.  

  • Je voertuig "total loss" is. 

 

 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden; www.cortenraadautos.nl/VoorwaardenPechhulp

Welk pakket past het beste bij jou?

daniel

Stel je vraag aan Daniel!

Nog vragen?