Cortenraad Team

Cortenraad Auto's Bosch Car Service bestaat uit een team van 11 mensen, die nauw samenwerken en allemaal een eigen specialisatie hebben. Mensen met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken en in staat zijn complexe storingen en reparaties aan elke auto goed op te lossen. 

Binnen Cortenraad Auto's heerst een open sfeer. Het is een organisatie waarbinnen iedereen elkaar goed kent. Je hoeft bij ons geen blad voor de mond te nemen: wij houden van directheid en transparantie. Zowel naar onze klanten als naar elkaar.

max

Max

Als Diagnose Technicus is Max de rust zelve en iemand die zich niet snel gek laat maken. Hij is begonnen bij Peugeot, maar heeft altijd de ambitie gehad om zich breder te ontwikkelen en meer ervaring op te doen m.b.t. verschillende merken en soorten auto’s. En dan ben je bij ons aan het goede adres!

ivo

Ivo

Vrachtwagens, bedrijfswagens of personenwagens, Ivo heeft er allemaal mee gewerkt. Door zijn brede kennis van alle systemen, merken en soorten auto´s kan hij al uw technische vragen tot in detail beantwoorden.

jordy

Jordy

Jordy is op jonge leeftijd bij ons binnen gekomen en al jaren een vertrouwd gezicht in onze werkplaats. De afgelopen jaren heeft Jordy zich opgewerkt van Eerste Autotechnicus, APK keurmeester tot aan Diagnose Technicus en Chef werkplaats. Hij is één van de drijvende krachten achter de werkplaats. Samen met Ivo is hij de perfecte schakel tussen receptie en werkplaats.

rolf

Rolf

Tegenwoordig speelt het internet een grote rol, of het nu gaat om het plannen van een afspraak via de website, de presentatie van de auto’s online, social media of de smsjes en checklist die u ontvangt bij reparatie of onderhoud van uw auto. Met zijn achtergrond in digital marketing helpt Rolf ons om onze marketing activiteiten en online aanwezigheid te verbeteren.

daniel

Daniel

Daniel is sinds 2011 de eigenaar van Bosch Car Service Cortenraad Auto’s. Klanten helpen, daar krijgt hij elke dag opnieuw, veel energie van. Dus heb je een vraag of feedback? Laat het weten, je krijgt altijd een reactie.

erwin

Erwin

Naast dat hij je helpt met het vinden van je nieuwe auto zorgt Erwin ervoor dat iedereen elke dag zijn dagelijkse hoeveelheid koffie drinkt ;). Heeft u vragen over de aan- of verkoop van uw auto, dan bent u bij Erwin aan het juiste adres!

jan

Jan

Jan werkt al jaren in de autobranche en is onze onmisbare duizendpoot. Hij doet alle voorkomende hand- en span diensten zoals de haal- en brengservice, het verlenen van pechhulp, het transport van aan- en verkochte auto's en de invoering bij de RDW.

wiel

Wiel

Wiel is onze meest ervaren autotechnicus. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij op mechanisch vlak zeer kundig. Natuurlijk is Wiel ook APK keurmeester en kunt u voor een APK keuring ook bij hem terecht

team cortenraad autos