Cortenraad Team

Cortenraad Auto's Bosch Car Service bestaat uit een team van 12 mensen, die nauw samenwerken en allemaal een eigen specialisatie hebben. Mensen met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken en in staat zijn complexe storingen en reparaties aan elke auto goed op te lossen. 

Binnen Cortenraad Auto's heerst een open sfeer. Het is een organisatie waarbinnen iedereen elkaar goed kent. Je hoeft bij ons geen blad voor de mond te nemen: wij houden van directheid en transparantie. Zowel naar onze klanten als naar elkaar.

tim

Tim

Tim is Eerste Autotechnicus en APK Keurmeester en in de werkplaats kan je hem bijna niet missen met zijn levendige karakter. Hij heeft jarenlang voor een Mazda dealer gewerkt en wil zich bij ons verder specialiseren in andere merken; zoals Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

dave

Dave

Na zijn opleiding is Dave direct aan de slag gegaan als Eerste Autotechnicus bij Renault. Na jarenlang bij de Renault dealer te hebben gewerkt ging hij vervolgens bij Nedcar aan de slag. Daar kwam hij al snel achter dat  zijn passie toch echt lag bij techniek en het sleutelen aan auto’s en zodoende is hij bij ons terecht gekomen. Ondertussen is hij hard bezig met zijn training om APK Keurmeester te worden.

max

Max

Als Diagnose Technicus is Max de rust zelve en iemand die zich niet snel gek laat maken. Hij is begonnen bij Peugeot, maar heeft altijd de ambitie gehad om zich breder te ontwikkelen en meer ervaring op te doen m.b.t. verschillende merken en soorten auto’s. En dan ben je bij ons aan het goede adres!

marielle

Mariëlle

Mariëlle is de gatekeeper. Al u ons belt, mailt of whatsappt is het in 99 van de 100 gevallen Mariëlle die u te woord staat. Mede dankzij haar jarenlange horeca ervaring weet ze als geen ander hoe ze onze klanten een warm welkom geeft.

Ohja, als u zich afvraagt hoe het komt dat showroom zo goed en opgeruimd uit ziet? Ook dat is Mariëlle!

ivo

Ivo

Vrachtwagens, bedrijfswagens of personenwagens, Ivo heeft er allemaal mee gewerkt. Door zijn brede kennis van alle systemen, merken en soorten auto´s kan hij al uw technische vragen tot in detail beantwoorden.

jordy

Jordy

Jordy is op jonge leeftijd bij ons binnen gekomen en al jaren een vertrouwd gezicht in onze werkplaats. De afgelopen jaren heeft Jordy zich opgewerkt van Eerste Autotechnicus, APK keurmeester tot aan Diagnose Technicus en Chef werkplaats. Hij is één van de drijvende krachten achter de werkplaats. Samen met Ivo is hij de perfecte schakel tussen receptie en werkplaats.

stefan

Stefan

Stefan brengt op vrijdag en zaterdag een gezonde dosis positieve energie mee, zijn glimlach is nauwelijks te missen. Op vrijdag loopt hij bij ons stage en ondersteunt hij de monteurs bij allerlei verschillende zaken. Vanwege zijn aanpakkers mentaliteit is hij nu een van de vaste krachten op zaterdag, dan helpt Stefan met het opruimen en poetsen van de werkplaats, zodat deze er op maandag weer als nieuw uit ziet.

rolf

Rolf

Tegenwoordig speelt het internet een grote rol, of het nu gaat om het plannen van een afspraak via de website, de presentatie van de auto’s online, social media of de smsjes en checklist die u ontvangt bij reparatie of onderhoud van uw auto. Met zijn achtergrond in digital marketing helpt Rolf ons om onze marketing activiteiten en online aanwezigheid te verbeteren.

daniel

Daniel

Daniel is sinds 2011 de eigenaar van Bosch Car Service Cortenraad Auto’s. Klanten helpen, daar krijgt hij elke dag opnieuw, veel energie van. Dus heb je een vraag of feedback? Laat het weten, je krijgt altijd een reactie.

erwin

Erwin

Naast dat hij je helpt met het vinden van je nieuwe auto zorgt Erwin ervoor dat iedereen elke dag zijn dagelijkse hoeveelheid koffie drinkt ;). Heeft u vragen over de aan- of verkoop van uw auto, dan bent u bij Erwin aan het juiste adres!

jan

Jan

Jan werkt al jaren in de autobranche en is onze onmisbare duizendpoot. Hij doet alle voorkomende hand- en span diensten zoals de haal- en brengservice, het verlenen van pechhulp, het transport van aan- en verkochte auto's en de invoering bij de RDW.

wiel

Wiel

Wiel is onze meest ervaren autotechnicus. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij op mechanisch vlak zeer kundig. Natuurlijk is Wiel ook APK keurmeester en kunt u voor een APK keuring ook bij hem terecht

team cortenraad autos